Bloggaaminen - pieni harrastus arjessa

Innostus tällaisen postauksen kirjoittamiseen syntyi, kun luin Lauran blogipostausta, joka löytyy tästä. Innostuin tekemään vastaavan postauksen. Tämä ei ole toisen blogipostauksen jäljittelyä vaan Laura haastoi blogissaan "Haastankin muut bloggaajat tekemään vastaavanlaisen tekstin". kehoituksella. 

Miksi bloggaan?
* Tämä Askeleita ja mielenpolkuja blogi on toinen blogini bloggausharrastuksen parissa. Ensimmäinen blogini jäi taka-alalle, koska koin, että minun on uudistuttava blogini suhteen enkä halunnut jatkaa enää vanhaa blogia. Koin, että kasvoin siitä ulos.
 * Olen aina blogannut omaksi ilokseni ja toki samalla toivonut, että joku muukin haluaisi lukea blogiani. Koen bloggaamisen harrastuksena, päiväkirjana ja pohdinta-alustana.
* En bloggaa vain yhden teeman aiheita, mutta blogini keskittyy pääosin terveyden eri osa-alueisiin lähinnä oman kokemukseni tai havaintojeni kautta.
* Bloggaan, koska se on kivaa. Sen olen päättänyt, että bloggaamisesta ei saa koskaan tulla "suorittamista", koska silloin se ei ole enää kivaa. Alunperin bloggasin, vanhassa blogissa lähinnä, elämäntapamuutoksen tarpeesta liikunnan ja ruokavalion suhteen. Nyt samat aiheet ovat osa blogia, mutta hieman erilailla. 

Mitä olen oppinut viime vuoden aikana bloggaamisesta?
* Bloggaamista tehdään omaan tahtiin, ei minkäänlaisen suoritteen pakossa.

Asiat, jotka motivoivat minua jatkamaan bloggausta ovat:
* Halu jatkaa bloggausta omaan tyyliin ja halu tuoda julki kokemuksiani eri aiheista (ravinto, liikunta, paikat, tapahtumat).
* Kanssabloggaajat ja blogin lukijat.
Kuvat blogissani? Millä kuvaan?
* Pyrin käyttämään omia ottamiani kuvia, vanhoja sekä uusia. Välillä joudun kuitenkin turvautumaan Pixabay:n ilmaiskuviin.
* Omat kuvani on otettu milloin milläkin puhelimella tai kameralla. Esimerkiksi yllä oleva kuva on otettu kameralla ja kuva on otettu Oslosta. Kuvasta on rajattu yksi henkilö pois. Tämä kuva kuvastaa tyyliäni kuvata värejä ja tunnelmaa.

Hei sinä bloggaaja, tee sinäkin vastaava teksti blogiisi. Olisi kiva tietää, mikä tai mitkä asiat ohjaavat ja kannustavat sinua bloggaamaan. Miksi sinä bloggaat? Kerro se muille.

Kommentit

 1. Tässä on haaste just mun makuun, vastaan tähän parin viikon sisällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun lähdit haasteeseen mukaan! Oli tosi kiva lukea sun ajatuksia bloggauksesta.
   Tykkään sun tyylistä kirjoittaa tekstejä ylipäätään <3 Sulla on just hyvä oma tyyli!

   Poista

Lähetä kommentti