Helmikuun hyvinvointihaaste osa 4/4 - lopetus

Helmikuun hyvinvointihaaste on saatu päätökseen ja viime viikon omaa hyvinvointia edistävät teot olivat seuraavanlaiset:

* Olen ollut itselleni armollinen, kun olen perunut useamman ryhmäliikuntatunnin välillä syystä ja  välillä ilman syytä. Lapojen alueen kipu on ollut jäätävä, aina välillä, ja sen vuoksi ei ole huvittanut mennä spinningiin tai muillekaan tehokkaille tunneille. Olen käynyt selkä- tunneilla kahdesti viime viikon aikana kehoani huollattamassa. Se on ollut myös henkistä tasapainoa ylläpitävää liikuntaa. Selkä- tuntien rauhallisuus ja maltillisuus ovat voidelleet niin kehoa kuin mieltäkin.

* Maanataipäivä Kuopion Matkuksessa ja Ikeassa ystävän kanssa oli mukava irtiotto omista ympyröistä. Päivä meni leppoisasta, ilman aikautauluja. Hyvä thaimaalainen lounas myös kuului päivän ohjelmaan. Erään toisen ystävän kanssa, jonka kanssa ei ole yhteistä aikaa löytynyt aikoihin, kävin Italialaisella brunssilla sunnuntaina Jyväskylässä. Saimme vierähtämään aikaa syöden ja jutellen toista tuntia. On ilo, kun on hyviä ystäviä olemassa.

* Värit ja tuoksut ovat mun juttu. Nautin eri väreistä paikassa kuin paikassa. Värikkkäät vaatteet (yhdistettynä mustaan), värikkäät tuoksukynttilät, diffuuserin ateeristen öljyjen tuoksu ja vaihtuvat värit, värikynät ja värien sekamelska tuo minulle mielihyvää. Kookoksen tuoksu ja itämaiset tuoksut ovat henkistä hyvää oloa tuovia tuoksuja. Väreistä ja tuoksuista olen nauttinut ja oivaltanut sen, että värien maailma tuo minulle hyvän olon.


Kommentit

  1. On ihanaa, kun on ystäviä, joiden kanssa voi näkemisessä olla taukoa, mutta aina tavatessa juttu jatkuu kuin taukoa ei olisi ollutkaan.

    Ihana nappikuva! Tämä inspiroi käsillä tekemiseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti