Life Coach- opiskelijan harjoitteluasiakkaana osa 2/4 - aiheen pyörittelyä

Toinen tapaaminen Life Coach- opiskelijan kanssa jatkui aiheesta, mistä aloitimme ensimmäisellä kerralla eli ajan hallinta, oman ajan käyttö. Kertasimme lyhyesti aiempaa asian käsittelyä keskustellen. Mitään erityistä ei minulla ollut noussut mieleen aiheesta tälle kerralle eikä uusia oivalluksia ollut noussut pintaan.


Aihepiirin käsittely pyöri lähinnä kehää. Uskon, että se johtui enemmän itsestäni kuin life coach- opiskelijasta, joka yritti monin eri keinoin, keskustellen, etsiä punaista lankaa asiaan. Punaista lankaa ei löytynyt, mutta hän sai koottua keskusteluistamme asiat, jotka tuottavat minulle mielihyvää, voimia elämässä, kun kokee, että stressiä pukkaa. Pidin tästä yhteenvedosta. Mielihyvää ja voimia tuottavia asioita elämästäni oli noussut esille neljä eri asiaa. Niistä kaksi liittyi harrastuksiin ja kaksi loma-ajan asioihin.

Vaikka muutosta en saanut tuotettua ajan hallinta, oman ajan käyttö asiaan ohjatusti, sain kuitenkin vahvistuksen ja tiedon siitä, mistä oikeasti saan voimia ja missä mieleni lepää. Nämä asiat oli jo tiedossani, mutta en osannut niitä kuitenkaan itse tiedostaa samalla tavalla ilman tätä keskustelua.

Seuraavalla kerralla käsittelemme jotain muuta aihetta. Ja niitähän minulla on!


Kommentit

  1. Tätä koulutusta mainostetaan paljon somessa. Onkohan koulutuksesta hyötyä työelämään? Pitääköhän olla yrittäjä? Onko sinulla tietoa aiheesta enemmän. -Minni-

    VastaaPoista
  2. En ole keskustellut Life Coach- opiskelijan kanssa hänen koulutuksestaan. Useat eri koulutustahot kouluttavat näitä valmentajia, kuten: Life Coach Academy, Valmentamo ja eri kesäyliopistot. Kannattaa googlata aiheesta. Uskon, että koulutuksesta saa eväitä eri työsektoreille. Osa varmasti alkaa yrittäjiksi. Monen osaamisen yhdistäminen on järkevää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti