Tutustumistreenit paikassa Optimove Training Jyväskylä

Huomasin sosiaalisiessa mediassa, facebook:ssa, ilmoituksen mahdollisuudesta tutustua pienryhmävalmennukseen paikassa Opimove Training. Vaikka Jyväkylässä on lukuisa määrä treenipaikkoja, kuntosaleja ja kuntokeskuksia, en ollut koskaan kuullut tästä paikasta. Ei ollut kaverinikaan, jonka houkuttelin mukaan tutustumistreeneihin. Tutusmistreenejä oli tarjolla ilmoituksen mukaan useampana päivänä ajalla 2- 9.1.20120. Treeneihin oli ennakko-ilmoittuminen ja mukaan mahtui vain max 10 osallistujaa. Treenivaihtoehtoja oli  muutama:

*Strong - voiman ja lihaskunnon kehittämistä
*Skill - kehonpainoharjoittelua
*Sweat - intervallitreeniä
*Reset - kehonhuoltoa


Osallistuimme kaverini kanssa Skill- tunnille, joka oli kestoltaan noin 50 min. Tunti oli monipuolinen ja tehokas, omaa kehonpainoa hyödyntävä treenikokonaisuus. Liikkeitä oli laidasta laitaan, kuten mm. käsilläseisontaa, boxihyppyjä ja trx-soutua. Mukana treenissä oli myös liikkeitä, mitä en ollut ennen tehnyt. 

Oma kokemus paikasta ja treenistä: 
+ Hyvä sijainti Jyväskylän keskustassa, Väinönkadulla.
+ Siisti, moderni ja kotoisa sisustus. Tyyli erittäin miellyttävä ja rauhallinen. 
+ Ystävällinen vastaanotto ja asiakkaista välittäminen huokui henkilökunnasta.
+ Treenitila nykyaikainen, monipuolinen ja toimiva. Välineitä monipuolisesti tarjolla.
+ Kokeilemamme treenin taso hyvä ja haastava, mutta sopi kaiken kuntoisille. Liikkeitä pystyi tekemään eritasoisesti oman kunnon mukaan.
+ Havaitsimme, että esillä oli lisäravinteita ja ravintolisiä, juomapulloja sekä hikipyyhkeitä asiakkaiden käytettäväksi. Myös hiuspompuloita sai lainata wc:stä, jos tarve oli. Kätevää!
+ Meidät toivotettiin tervetulleeksi uudelleen kokeilemaan myöa muita tunteja tutustumiskampanjan aikana. 
+ 15 päivän tutustumiskortista kerrottiin, mikä oli edullinen. Jäimme tätä miettimään. 
- Emme ehkä osanneet kysellä kovinkaan paljon treenaamisesta Optimovessa eikä henkilökunta markkinoinut juurikaan tietoa meille. 
- Esitteitä jäin kaipaamaan, jotta kotona olisi voinut fiilistellä ja pohtia jatkossakin käyntiä Opimovessa.
- Hintatietoja ei ollut missään esillä. 

Jos Optimove training on sinulle uusi tuttavuus, voit lukea yrityksestä ja valmennuksista lisää tästä.

Kommentit

  1. Olet ihanan kokeilunhaluinen, olet aina valmis kokeilemaan uusia lajeja ym. On myös niin kiva lukea niistä kun esittelet niitä täällä blogissa, tulee moni uusi juttu tutuksi. Plussat ja miinus luettelo on niin pro, tykkään niistä kovasti - niinkuin olen aikaisemminkin todennut :)
    -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosiaan innokas testaamaan uusia juttuja, lähinnä sisäliikunnassa. Se tuo intoa ja virtaa. Eikä sitä koskaan tiedä mihin se johtaa. Uudet paikat ja treenimuodot tulee tutuksi ja sitä voi innostua vaikka vaihtaa treenipaikkaa välillä. Kiva, kun pidät plussat ja miinukset arvostelu-/ kokemustyylistäni. Itse pidän myös :)

      Poista

Lähetä kommentti