Haaste: Tammikuun tavoitteet todeksi- aloitus

Tammikuun alku on hyvää aikaa luoda uusia tavoitteita ja päämääriä tulevaisuudelle. Nyt päätimme yhdessä bloggaajien HeiLauta elämää Lauran ja Uusi alkuni Vanessan kanssa tehdä haastesarjan tälle vuodelle, koska olemme havainneet yhteishaasteista olevan hyötyä itse kullekin. Tämän vuoden haastesarjan haasteet kestävät 1-2kk, joista tämä ensimmäinen haasteemme on kuukauden mittainen. Haasteet ovat meille kaikille yhteisiä joko kokonaan tai osittain, koska jokaisella meillä on kuitenkin aina ne henkilökohtaiset tavoitteet, mihin halumme pyrkiä. 


Yhteinen tavoitteemme tässä haasteessa on: 
* Kasvisten ja kasvisruuan lisääminen. Lisäksi esittelemme kokeilemiamme uusia kasvisruokia blogeissamme.

Henkilökohtaiset tavoitteeni tässä haasteessa on:
* Rohkaistua käymään taas kuntosalilla ja treenata siellä 1- 2 krt/ vko. 
* Lisätä kävelylenkkejä arkeen. Kävelylenkki se on pienikin lenkki! 

Haluan hieman avata näitä henkilökohtaisia tavoitteita tarkemmin. 
* Kuntoslailla käyminen on minulla jäänyt siinä vaiheessa, kun vaihdoin kuntokeskusta ja siirryin käymään ryhmäliikuntatunneilla entisen salin sijaan. Tässä uudessa kuntokeskuksessa en ole rohjennut salilla käymään. Laitteet ovat aivan viereita ja näyttävät haastavilta, sali on usein täynnä "kovaa treenaavia" ja koen, että olen aivan "pihalla" siellä. Kaksi kertaa kävin PT:n kanssa salilla, kun hän teki minulle perusohjelman salitreenejä varten. En ole niitä kuitenkaan koskaan yksin tehnyt. 
* Kävelyn lisääminen on aina ollut kova haaste itselle, koska en pidä kävelystä, mutta tiedän miten tärkeää on liikkua kävellen. Kävely on hyvää arkiliikuntaa ja se edistää terveyttä helpolla tavalla. Koitan saada pieniä lenkkejä toteutettua ilman itkua ja pakkoa.

Lähde mukaan haasteeseen!!!!

Kommentit