Helmikuun hyvinvointihaaste osa 3/4 - henkinen tasapaino

"Päätä mitkä ovat korkeimmat arvosi ja päämääräsi. Ole rohkea ja sano hymyillen ja anteeksi pyytämättä ’ei’ muille asioille. Ja kun teet näin, entistä isompi ’kyllä’ hehkuu sisälläsi."
- Stephen Covey -


Hyvinvointihaasteen kolmannella viikolla olin tyytyväinen seuraaviin asioihin:

* Hain opintovapaan jatkoa suoraan jo vuoden loppuun asti, pätkimättä sitä niin kuin aiemmin olin suunnittellut. Tämä mahdollistaan myös ajatuksen tasolla poissaolon töistä ja keskittymisen opintoihin jopa kesällä. Koen, että tämä päätös vähentää mahdollista stressiä, mitä hetkellinen töihinpaluu ja opintovapaan pätkiminen olisi aiheuttanut. Tämä oli itselleni iso päätös!

* Opinnoissa kiirehtiminen ja suorittaminen on jäänyt pois. Otan opinnot välillä liiankin rennosti ja joudun motivoimaan itseäni tehtäviä tekemään. Luulen, että tämä on vain hyvä juttu minulle! Teen kaiken kuitenkin ajallaan. 

* Aurinko. Pienet auringon pilkahdukset ovat tuoneet hyvää henkistä oloa. Kirkkaus ja kesän lähestyminen tuntuvat erittäin hyvältä. 

* Olen antanut itselleni luvan vain olla. Aina ei tarvitse tehdä jotain tai liikkua paikasta toiseen, vaikka pidän myös siitäkin. Oleminen vailla päämäärää, pysähtyminen, on sallittua. Voin tehdä mitä juuri sillähetkellä oikeasti haluan. 

Tämä on postaus on osa yhteishaastetta bloggaajien HeiLauta elämää Lauran ja Uusi alkuni Vanessan kanssa

Kommentit