Miten kävi oman pyöräilytavoitteen?

Kaudella 1.4.- 30.9. 2021 pyöräilytavoitteeni oli 1200 km. Tavoitteen loin siltä pohjalta, kun viime vuonna pyöräilin samalla aikavälillä 1267 km. Ajattelin tavoitteeni olevan realistinen ja saavutettavissa. Loin myös facebook:iin suljetun ryhmän pyöräilystä innostuneille tuttavilleni tarkoituksena se, että ryhmässä voisi jakaa kokemuksia pyöräilystä ja ryhmästä saisi tukea omille tavoitteille. Jokainen loi oman kilometritavoitteensa ja julkaisi sen ryhmässä. 

Oma tavoitteeni ei täyttynyt. Syitä on monia tai oikeastaan todellisia syitä ei ole lainkaan. Olen kesäkaudella pyöräilijä ja ilmojen viiletessä sekä tuulella, sateella ja harmaalla kelillä en ole innostunut pyöräilemään tai muutenkaan ulkoilemaan. Voisi sanoa, että olen "mukavuuspyöräilijä". Helteet +30 c ei pyöräilyäni hidasta, mutta syksyiset kelit kylläkin. Toki pyöräilylle on ollut esteitäkin, kuten arjen aikataulut. Välillä on ollut hektistä ja menoja suuntaas jos toiseen. Mutta selitykset sikseen...kilometrejä kertyi tällä kaudella 890 km. 

Olen hieman pettynyt itseeni, mutta toisaalta se oli vain tavoite ja pyöräilin kuitenkin tuonkin määrän kilometrejä. Tarkemmat tiedot pyöräilyistäni näet tästä. Ensi vuonna sitten luon uudet tavoitteet pyöräilykilometreille. 

Facebook- ryhmäni jäsenten tavoitteet täyttyivät mm. näin: 

Lady S 40+ Tavoite oli 600 km ja saavutus 500 km, joista 300 km e-fatbike ja 200 km maastopyörällä

Lady I 40 + Tavoite oli 400 km ja saavutus oli hurjat 3000km 💪

Lady Mi 60+ Tavoite oli 1200 km ja saavutus oli huikeat 1500 km 👌

Lady S 40+ Tavoite oli ja 1200 km ja saavutus oli 271 km 👍

Lady M 60+ Tavoite oli 400 km ja saavutu soli 80 km 👌

Lady P 40+ Tavoite oli 600 km ja saavutus oli 30 km 👍

Monella oli erilaisia terveydellisiä haasteita ja se selittääkin osittain sen, miksi tavoiteet ja saavutukset  eivät aivan kohdanneet. Jotkut taas ylittivät itsensä ja yllättyivät itsekin. Tavoitteet ovat aina tavoitteita, se pitää muistaa!

Kommentit

Lähetä kommentti