Pyöräilykausi päättynyt ja CrossFit Eazy- kurssi alkanut

Kevään ja kesän 2020 liikuntaharrastukseni on ollut vapaa-ajan pyöräily. Tällä kaudella tavoitteenani oli saavuttaa ainakin 800 km pyöräilemällä ja sen tavoitteen saavutin hyvinkin helposti. Viime vuonna (2019) tavoitteenani oli 600 km ja sen sain suunnitellusti saavutettua. Ensi vuonna tavoitteeni tulee varmasti olemaan 1000 km.

Tällä kaudella pyöräilykauteni on alkanut osaltani aikaisin. Ensimmäisen kevään pyöräilyn tein maaliskuussa 2020. Kaunis ja lämmin kevät mahdollisti pyöräilykauden aloituksen varhain. Päätin kauteni tänään toteamalla ettei enää ole tullut pyöräiltyä lainkaan. Viimeksi olen pyöräillyt elokuussa. Syksyn tullen pyöräilyt jäävät osaltani kokonaan. Vielä en ole oppinut "mukavuuspyöräilystä" "säällä kuin säällä- pyöräilyyn". Kilometrejä ajalla 27.3.2020- 27.8.2020 kertyi yhteensä 1267 km.

Olen tyytyväinen itseeni!

Uusia liikuntaharrastuksia on tullut pyöräilyn tilalle. Aiemmin kerroin tässä blogissa, että käyn nykyään ryhmäliikuntatunneilla ja suosikkini on bodycombat. Kuntosaliharrastus jäi pois jo jonkin aikaa sitten. Tällä hetkellä liikuntaharrastukseni keskittyy CrossFit Eazy- kurssiin, jonka aloitin syyskuun alussa. Ryhmäliikuntatunneista olen pitänyt Eazy- kurssin ajan taukoa. 

CrossFit Eazy- kurssi on osa CrossFit Jyväskylän kurssitarjontaa.



  CrossFit Eazy kurssi (8 vkoa) on

  • Aloittelijoille, jotka haluavat nostaa kuntoaan. 
  • Treenaajat huomioidaan yksilöllisesti myös ryhmässä. Jokaisella aloittelijalla on oma henkilökohtainen kuntotaso ja omat tavoitteet. 
  • Eazy- kurssilla huono kunto, ylipaino, kuntoon vaikuttava perussairaus tai lievät liikuntarajoitteet eivät ole esteenä.
  • Ryhmän yhteisiä treenejä on viikossa tarjolla 4, joista ajatuksena on jokaisen käydä 1-3 treeniä/ vko. Jos ei pääse treeneihin, saa ns. kotiläksyjä eli velvoitteen kuntoilla/ kotitreeniohjeet.
  • Yhteisten treenien lisäksi mahdollisuus on käydä kehonhuolto- ja bootcamp- tunneilla. 
  • Kurssiin sisältyy: InBody770 kehonkoostumusmittaus, henkilökohtainen Skilss- tapaaminen valmentajan kanssa ja ravitsemusluento. 
  • Kurssin jälkeen tarkistetaan kuntoilijan kuntotaso. Tämän jälkeen voi jatkaa esimerkiksi uudella jaksolla Eazy-kurssilla tai käydä bootcamp- tunneilla.
  • Lue kurssista lisää tästä

Suosittelen lämpimästi kurssia!  

 

 

Kommentit