Tavoitteena lukeminen: huhti- toukokuussa vain koulukirjojen parissa

Huhti- toukokuussa kaunokirjallisuus on jäänyt taka-alalle, koska terveydenhoitajan opintoihini on liittynyt hyvin paljon lukemista ja kirjallisia tehtäviä liittyen kansansairauksiin ja työikäisen muistiin/ neurologisiin asioihin. Nämä kaksi kurssia ovat työllistäneet, muut kurssit eivät niinkään yhtä lailla. 


Kansansairaudet- kurssi jatkuu koko kesän ja tehtäviä on paljon ja tiiviiseen tahtiin kirjallisten töiden palautukset. Vaikka olen valmistunut sairaanhoitajaksi 10 vuotta sitten ja asiat ovat tuttuja, on aikaa mennyt tämän aihealueen opinnoista paljon. Monet asiat on hyvä kerrata, oppia uutta ja tutustua tämän päivän tutkimuksiin ja hoitolinjauksiin. Tekee todella hyvää päivittää omaa osaamista. 

Työikäisen muisti- kurssi on saatu jo loppuun. Se oli mielenkiintoinen ja täynnä asiaa. Kurssi oli valinnainen. Halusin tämän siksi, koska koen itse hankaluutta välillä muistin ja keskittymisen kanssa sekä halusin tutustua aiheeseen laajemmin. Kurssi sisälsi monipuolisesti tietoa monista eri sairauksista, jotka vaikuttavat kognitiivisiin taitoihin. Paljon oli nippelitietoa tentissä monista asioista, kuten eri aivolohkoihin liittyen. Tentti oli vaativa. 

Onko blogin lukijoissa työn ohella opiskelijoita tai muita terkkariopiskelijoita? 

Kommentit