Millainen liikkuja olen muiden mielestä

Viime postauksessa pohdin, millainen liikkuja olen omasta mielestäni ja mistä liikuntamuodoista pidän. Jos haluat lukea edellisen postauksen, sen löydät tästä.


Kysyin muutamalta tutulta, että millainen treenjaaja minä olen heidän mielestään. Pyysin rehellisiä vastauksia, jotta saan tietää, miten näyttäydyn heille liikkujana  ja vastaako saamani palaute omaa ajatustani itsestäni.

Tässä suoria kommentteja:

"Sinnikäs, toisia innoittava ja mukaan kutsuva, monipuolisesti eri lajeja kokeileva. 100 % innolla mukana. Pitkäjänteisyys lajin parissa ja ruokaopillinen syöminen sen rinnalla ehkä haaste."

-Sartsa-

"Sä oot uusia juttuja pelkäämätön, voimakas treenaaja. Kyllästyt nopeasti?"

-Sande-

"+ Päättäväinen, motivoitunut, tunnollinen ja ylittää itsensä valmentajan läsnäollessa.
+ Tsemppaa muita kanssa treenaajia positiivisella olemuksellaa + Jakaa muille treenaajille omia tuntemuksia/fiiliksiä onnistumisesta + Treenaamiseen löytyy aikaa
- On parhammillaan valmentajan silmien alla - Tarvitsee tukea ja tsemppiä muilta kanssa treenaajilta - Haasteita yksin treenatessa itsensä ylittäminen ja tavoitteeseen horjumaton uskominen - Treenaamisen ja ruokavalion yhdistäminen tavoitteeseen saavuttamiseen tuottaa haasteita - Rentoutuminen ja reissaaminen jää "päälle" ja normaaliin terveelliseen arkeen haasteita palata"

- PT Joonas-

Omia ajatuksia muiden palautteesta: 

Tunnistin itseni saamastani palautteesta treenaajana. Nähtävästi vahvuuteni ja heikkuteni tulevat hyvin esille myös muille. On totta, että innostun hetkellisesti täysillä, mutta innostus lopahtaa pian ja kyllästyn. 

Tsemppaan ja innostan muita, koska se auttaa itseäni myös motivoitumaan. Pidän myös siitä, kun näen, että muut innostuvat. Tarvitsen tukea ja kannustusta- aina. Ilman sitä en jaksa innostua liikkumaan. Nykyään koen, että kannustuksena riittää yhteiset sovitut treeniajat, myös pyöräilyajat ja tapaamiset. Kalenteri on "raamattuni". Kalenteria ei petetä.

Ruokavalio ja rennompi syöminen on haasteena. En osaa syödä oikein. Tai osaan, mutta en opi syömään terveellisesti. Myös rennompi syöminen jää helposti päälle eikä paluuta terveellisen ruokavalion pariin ole kovinkaan helpolla. Olisipa oma kokki!

Oletko koskaan miettinyt, miten muut näkevät sinut? 

Kommentit

  1. En yhtään tiedä, millaisena liikkujana muut minut näkevät! Veikkaan, että sellaisena kausiluonteisena, joka liikkuu välillä älyttömästi ja joskus ei ollenkaan :D ja samaa rataa kulkee ruokavalio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on kiva ajatella, että miten muut näkevät "minut" milloin missäkin roolissa, kuten nyt liikkujana. Oma ajatus on aina oma ajatus/ näkemys. Aika monet liikkuvat kausiluonteisesti :)

      Poista

Lähetä kommentti