Sali-Saimista Jumppa-Pirkoksi

Kuntosalilla on tullut käytyä kyllästymiseen saakka. Tai oikeastaan kyllästyminen lähti treenikaveristani, joka kyllästyi salitreeniin ja kaipasi jotain muuta liikuntaa. Monesti keskusteluissamme oli erilaisia vaihtoehtoja salin rinnalle, kuten:
 • "Mennään nyrkkeilykurssille".
 • "Aloitetaan yleisurheilu".
 • "Käydään kertamaksulla eri paikoissa" ja
 • "Mennään teline- tai muuhun vastaavaan voimisteluryhmään". 
Joopa joo..ei mitään järkeviä tai realistisia vaihtoehtoja meille. Jotta kuntoiluun ei olisi tullut taukoa kyllästymisen vuoksi, päätimme vaihtaa kuntokeskusta, ainakin väliaikaisesti. Tähän asti treenipaikkamme oli ollut Liikku Jyväskylässä, mistä kirjoitin yhden postausken, josta voit lukea tästä.

Nyt suuntasimme ns.jumppakuuria vetämään eli ryhmäliikunnan pariin paikkaan  Liikuntakeskus Klub 1. 


Olen tyytyväinen tähän ratkaisuun, minkä teimme treenikaverini kanssa. Liikuntaan on tullut uusi into, koska aloitimme rohkeasti käymään eri ryhmäliikuntatunneilla. Klub 1:llä on myös kuntosali, mutta se on jäänyt vielä testaamatta, kun olemme innoissamme käyneet ryhmäliikuntatunneilla. Nyt minun suosikkitunneikseni ovat tulleet:

 • Syke30
 • Core30
 • Bodybalance

Näitä suosikkituntejani on helppo käydä peräjälkeen, kun ovat sen verran lyhyitä tunteja. Spinningiä en ole vielä käynyt testaamassa, mutta yleensä pidän ko. tunnista. Kuntosali tulee ottaa haltuun myös jossain vaiheessa. Silti on pakko myöntää, että Jyväskylän paras kuntosali on Liikussa. 

Ryhmäliikunttunneilla käyminen on vetreyttänyt kehoani, keventänyt olemustani ja tuonut energiaa kevääseen. Koen, että voin paremmin!Kommentit

 1. Liikku Jyväskylässä on kyllä HUIPPU treenimesta! Kaikki toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä. Liikku on hyvä ja toimiva kuntosalikokonaisuus, jossa keskitytään treenaamiseen eikä muuhun "hengailuun", kuten joissakin paikoissa on joidenkin tapana tehdä. Jossain vaiheessa varmasti palaan Liikkuun.

   Poista

Lähetä kommentti