Kesän 2019 pyöräilyhaaste - 600 km

Päätin lähteä mukaan pyöräilyhaasteeseen ajalla 1.5.- 31.10. 2019, jotta saisin enemmän pyöräilykilometrejä kerrytettyä. Pidän pyöräilystä, mutta pyörällä ajaminen minulle jää vain vapaa-ajalle. Työmatkoja en hankalan reitin takia ole pyörällä ajanut. Haasteeseen liittyvän kampanjakortin löysin kirjastosta, jossa kävin. Sain ystäväni myös innostumaan pyöräilyhaasteeseen mukaan ja sen innoittamana kävimme eilen ulkoilutamassa polkupyöriä. Oma pyöräni ulkoili ensimmäistä kertaa ostamisen jälkeen.


Eilen pyöräilimme 28.6 km rentoon tahtiin. Aikaa kului 2h 17 min. Polar M430 mukaan muut tiedot pyöräilylenkistä olivat seuraavat:

keskisyke 125/ max 158
keskinopeus 12.5 km/h, maksiminopeus 32.9 km/ h
maksimikorkeus 122 m, nousu 160 m, lasku 170 m
kalorit 928 kcal


Luonto Keski-Suomessa on vielä harmaata, joissakin kohti luonto on alkanut herämään eloon ja vihreää putkahtelee harmauden seasta. Puissa ei näkynyt vielä silmuja. Leskenlehtiä näytti olevan joisskain kohti pyöräilyreitin varrella. 


Lähdetkö sinäkin mukaan haasteeseen kanssani? 

Pyöräiletkö paljon kesäaikaan yleensä? 

Kommentit

  1. Kiva kampanja, varmasti kannustaa pyöräilemään! Itse "joudun" pyöräilemään joka paikkaan, koska muuta ajopeliä ei tällä hetkellä ole. Olisi kuitenkin kiva, jos joskus lähtisi ihan vain pyörälenkille. Tämä postaus sai kyllä miettimään, että voisin joku päivä käydä vähän pidemmällä pyörälenkillä ajan kuluksi. Tsemppiä pyöräilyhaasteeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta! Olisi kiva, jos voisi hyödyntää pyörää enemmän esim. työmatkoihin. Kevät-kesäkaudella aion motivoida itseni kulkemaan pyörällä välillä jumpalle. Saas nähdä, miten käytännössä luonnistuu :)

      Poista

Lähetä kommentti